Toistaiseksi ei pelkoa ylistimulaatiosta: enemmänkin voisi olla kasvamassa. Ensimmäisessä seurantaultrassa tänään, kierron 7. päivänä (6. pistospäivänä), näkyi molemmilla puolilla kahdeksan munarakkulaa. Niistä vain kolme oli halkaisijaltaan yli 12 mm. Halkaisijaltaan 9-10 millisiä oli 9 kpl, 6-8 millisiä neljä. Toinen Menopur-pönttö (omavastuuhinta 264,15€) meni siis hankintaan: tästä illasta lähtien kerta-annos on 300 IU.

Näillä mennään. Hieman hämmentävää on, että suuremmasta hormoniannoksesta huolimatta vaste on hyvinkin samaa luokkaa tai jopa vähän huonompi kuin edelliskerralla. Hyvä asia kuitenkin on, että kroppani edelleen tuntuu ottavan hormonipumppauksen varsin leppoisasti.

Lääkäri väläytti mahdollisuutta, ettei ole itse saapuvilla punktiopäivänä, mikäli se osuu ensi viikon keskiviikolle. Se on ensisijainen vaihtoehto - toinen mahdollinen päivä on tiistai. Harmi, jos juuri punktion suorittaa joku ennalta tuntematon tekijä, mutta minkäs teet. Tärkeämpää on ylipäätään päästä sinne saakka, joten Menopurilla ja Orgalutranilla jatketaan.